Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.4.2018 * Plus * 20,35 * Milionár z chatrče

Plus - 20,35


Réžia: Danny Boyle
Predloha: Vikas Swarup
Scenár: Simon Beaufoy
Hudba : A.R. Rahman
Hrajú: Dev Patel, Saurabh Shukla, Freida Pinto, Anil Kapoor, Rajendranath Zutshi

Hlavný hrdina Jamal Malik (Dev Patel), sedí v televíznom štúdiu oproti moderátorovi indickej verzie súťaže Chcete byť milionárom a čaká na poslednú otázku, ktorá ho delí od rozprávkovej výhry 20 miliónov rupií. Ešte pred nedávnou chvíľou bol chlapcom z bombajského slumu, chlapcom, ktorý sa narodil do sveta bez budúcnosti, do sveta nám nepredstaviteľnej biedy. Ako sa chlapec z ulice dokázal dostať tam, kam sa nedostali ani chlapci z lepších rodín ani učenci s niekoľkými titulmi vo vrecku? Odpovede na tieto otázky bude z Jamala ťahať niekto omnoho menej príjemný ako televízny moderátor. Pred poslednou otázkou má Jamal iba jeden deň na to, aby sa pripravil. Bohužiaľ mu túto prípravu strpčujú policajní vyšetrovatelia, ktorí ctia prezumpciu viny a snažia sa aj s použitím brutálnej sily od Jamala získať odpoveď na kľúčovú otázku: Akým podvodom sa dostal krôčik k rozprávkovému bohatstvu. Jamal rozpráva svoj životný príbeh, z ktorého strážcovia zákona pochopia, prečo vedel odpovede na všetky tie zákerné otázky. A tiež sa dozvedia, že Jamal má aj ďalšie dôvody k účasti v slávnej televíznej súťaži než je len obyčajná vidina kopy peňazí, napríklad snaha nájsť stratenú lásku.

"... Mnohí si možno po otázkach z Milionára povedali: "Vedel by som tom, len mi nesadli otázky..." Džamalovi sadli, ale za akú cenu ? Za cenu života v podmienkach, na ktorý sa my ostatní dívame buď s opovrhnutím, alebo ľútosťou. V Džamalovi však, aj napriek podmienkam, v ktorých žil, bola taká vlastnosť, akou je láska. Láska k druhému, ktorá dávala jeho životu cieľ a nádej. .... .... .... Úžasný film so skvelými hereckými výkonmi bez jedinej hollywoodskej hviezdy, so sugestívnym príbehom a výborne namiešanou hudbou . Bravo !   ..." ripo na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS film * 20,00 * komédia BÍLÁ PANÍ
Film+ * 20,00 * scifi E.T. - MIMOZEMŠŤAN
Nova * 21,20 * thriller SKALA
ČT1 * 21,45 * komédia JÁCHYME, HOĎ HO DO STROJE!
HBO * 22,40 * vojnový HACKSAW RIDGE: ZRODENIE HRDINU
Nova * 23,50 * komédia PANE, VY JSTE VDOVA!



Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat