Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

V pasci - V pasti - Trapped

V pasci - V pasti - Trapped

1.diel 1.séria
12.1.2018 - ČT2 - 21,55 hod. 

hodnotenie na ČSFD ku dňu 2.1.2018
hodnotenie na IMDb ku dňu 2.1.2018


hodnotenie na Rottentomatoes ku dňu 9.1.2018


Desaťdielny kriminálny seriál odohrávajúci sa v malom islandskom mestečku, kde rybári vytiahnu z mora torzo zavraždeného muža. Nález vyvolá v susedskej komunite, kde sa všetci poznajú, vlnu strachu a podozrievania a atmosféra zhustne ešte viac, keď snehová búrka odreže mestečko od okolitého sveta. Nedostane sa tam ani kriminalistický tím z Reykjavíku a tak ťarcha vyšetrovania, ktoré neustále narúšajú ďalšie a ďalšie nástrahy severskej prírody, leží na pleciach miestneho policajného náčelníka a jeho dvoch policajtov. Postupne zistí, že zločin súvisí s tragickými udalosťami, ktoré zasiahli mestečko pred niekoľkými rokmi, a cesta k jeho objasneniu vedie cez rozkrytie spletitých vzťahov medzi obyvateľmi a odhalenie tajomstiev z ich minulosti.


Skvost medzi televíznymi detektívnymi seriálmi - a nielen tými severskými. Doslova mrazivá atmosféra, veľmi sympatický hlavný medveď a skrz-naskrz ľudské postavy. Čím sa však Trapped dostáva na súčasnú špičku, je výstavba zápletky - dokáže neustále prekvapovať a udržiavať napätie, a pritom nemusí vŕšiť jednu mŕtvolu za druhou a hlavne ani na chvíľu neskĺzne k prekombinovaným bizarnostiam napr. takého Broenu. Všetko aj po rozuzlení zostane v celkom ľudskej, v tom najlepšom slova zmysle obyčajnej rovine. Na konci som sa pristihol pri tom, že som dojatý - pretože všetko do seba krásne emocionálne zacvaklo. Okamžite chcem ďalšiu sériu!!! (Cervenak na csfd.cz)



Žádné komentáře:

Okomentovat