Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

Taká obyčajná rodinka - Průměrňákovi - The Middle


1.diel 1.séria
17.1.2018 - Prima Comedy Central - 21,30 hod. 

hodnotenie na ČSFD ku dňu 16.1.2018

hodnotenie na Rottentomatoes ku dňu 16.1.2018

hodnotenie na IMDb ku dňu 16.1.2018

Patricia Heaton hrá v tomto komediálnom seriáli Frankie Heckovú, ženu stredného veku, ktorá má so svojím mužom Mikom (Neil Flynn) tri deti. A aj keď je ich rodina niekedy zľahka disfunkčná, spoločne dokážu zvládnuť každý problém.
Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, alebo sa jej to aspoň občas zdá, keď deň čo deň vypravuje svoje tri deti do školy a rieši každodenné starosti. Táto pracujúca žena v strednom veku, zo strednej triedy, žijúca uprostred Spojených Štátov, však nikdy nestráca zmysel pre humor a iróniu. Frankie, ako jediná dealerka v meste, predáva autá. Jej manžel Mike (Neil Flynn) je vedúcim v miestnom lome. Spoločne vychovávajú svoje potomstvo v láske, ale so stredozápadnou praktickosťou. Snaží sa naučiť disciplínu dospievajúceho syna Axla (Charlie McDermott), podporovať svoju nie príliš talentovanú, avšak optimisticky naladenú dcéru Sue (Eden Sher) a ustáť na triednych schôdzkach výstrednosti najmladšieho syna Bricka.



Excelentná kravina. (Metal.strom na csfd.cz)

Žádné komentáře:

Okomentovat