Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

Californication

Californication

3. séria - 1.diel 
9.1.2018 - HBO3 - 19,05 hod.


hodnotenie na ČSFD ku dňu 8.1.2018

hodnotenie na IMDb ku dňu 8.1.2018

hodnotenie na rottentomatoes ku dňu 8.1.2018

Sexistický, sarkastický, vtipný a pravdivý obraz toho, ako to môže vo vzťahoch medzi mužmi a ženami chodiť.
David Duchovny ako Hank Moody je autorom úspešnej knihy Boh nás všetkých nenávidí, potom však príde tvorivá kríza, ktorú rieši nekonvenčným spôsobom. Ako na bežiacom páse balí a odkopáva krásne povoľné ženy a prežíva krátkodobé vzťahy, z ktorých máloktorý trvá dlhšie než jednu noc. Jeho družka Karen to už nevydrží a spolu s dospievajúcou dcérou Beccou od neho odíde. Je rozhodnutá vziať si iného muža, aj keď Hank o ňu stále stojí. Hank si uvedomí, o koho vlastne prišiel a usiluje sa získať svoje najbližšie ženy späť, ale drogových a alkoholových večierkov či promiskuitného sexu sa vzdať nechce. Hank je skrátka večný sarkastický rebel a neukojiteľný sexuálny stroj...


Sexistický, sarkastický, vtipný, romantický, upřímný a pravdivý obraz toho, jak to ve vztazích může chodit. Sice je skrz Hankovu postavu hnán až na hranici únosnosti, ale za ty dialogy bych Tomu Kapinosovi házel zlato lopatou. A David Duchovny se pro tuhle roli evidentně narodil. (Isherwood na ČSFD).

Žádné komentáře:

Okomentovat