Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

6.12.2017 * Dajto * 20,15 * Mesto hriechu

Dajto - 20,15


Réžia: Ben Affleck
Predloha: Chuck Hogan
Scenár: Peter Craig, Ben Affleck, Aaron Stockard
Hudba : Harry Gregson-Williams, David Buckley
Hrajú: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively


V Bostone sa ročne stane asi tristo lúpeží. Väčšina zlodejov žije v malej štvrti Charlestown. Jedným z nich je Doug MacRay, ktorý sa však od typických miestnych kriminálnikov líši – na rozdiel od nich mal šancu na úspech, no sám si vybral cestu bankového lupiča. Jeho kumpáni sú mu jedinou rodinou. Pri poslednej akcii vezmú ako rukojemníčku vedúcu banky, ktorá zhodou okolností žije v Charlestowne. Doug sa do nej zamiluje a chce začať žiť nový život. S federálnou políciou v pätách však nebude jednoduché zmiznúť. Všetky voľby, ktoré kedy mal, sa scvrkli do jedinej: buď podvedie kamarátov, alebo stratí ženu, ktorú miluje.




"... Nepoviem nič nové, len, že Ben Affleck rastie v skvelého režiséra. Jeho Mesto je názorným príkladom, že aj na banálnej zápletke sa da vystavať poctivá, inteligentná a v akčných scénach aj dynamická kriminálka, hlavne ak sú k dispozícii zaujímavé charaktery a so žánrovým klišé sa narába citlivo. ... " M.a.t.t. na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * dráma ILUZIONISTA
Cinemax * 20,00 * vojnový BITKA O BRITÁNIU
Plus * 20,35 * akčný OHEŇ



Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat