Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

2.11.2017 * Nova Cinema * 21,50 * Búrlivé srdce

Nova Cinema - 21,50


Réžia: Michael Apted
Predloha: -
Scenár: John Fusco
Hudba : James Horner
Hrajú: Val Kilmer, Sam Shepard, Graham Greene, Fred Ward, Fred Dalton Thompson


Vyšetrovanie vraždy v indiánskej rezervácii vedie k úplne nečakanému záveru. Hlavnými hrdinami amerického kriminálního thrilleru sú Ray Levoi a jeho nadriadený Frank Couteile, dvaja agenti FBI, ktorí sú poverení vyšetrovaním vraždy v odľahlej rezervácii obývanej Siouxami. Podozrivým je miestny radikálny rebel. Hoci ho zatknú hneď po svojom príchode, prípad zďaleka nie je pri konci, pretože mužovi sa podarí utiecť a agentom nezostane, než ho začať hľadať v biednych domčekoch po okolí. Na pomoc im ochotne pribehne partia samozvaných a značne divokých strážcov poriadku, domorodý šerif Walter Crow Horse však agentov žiada, aby do života a rituálov tunajších obyvateľov zasahovali čo najmenej. Rozdiely medzi oboma detektívov sú stále evidentnejšie. Kým Frank je znechutený a skôr než páchateľa hľadá uvoľnenie, Ray, polovičný Sioux, pátra sám. Snaží sa pochopiť rozdiel dvoch odlišných svetov a čoskoro sa zblíži so šerifom a so starým náčelníkom. Vniká do tajomstiev života indiánov, naučí sa rozumieť ich akoby zašifrovanej reči a pri neohlásenej prepadovej akcii FBI zachráni život mladej žene a dieťaťu. Získa si tak dôveru a náčelník mu potom utečenca sám privedie. Zasiahne však Frank s policajtmi a muža odvlečie. Ray už vie, že ide o omyl a pokračuje v pátraní. Stopa vedie k samotárskemu mrzákovi, ktorý však handicap iba predstiera a čaká na Raya s nabitou puškou.

"... Film, ve kterém R. Deakins čaruje s kamerou a G.Greene hraje líp než v celém Tanci s vlky.  ... " kinderman na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Dajto * 20,15 * fantasy CONSTANTINE
Plus * 20,35 * komédia SMRŤ JEJ PRISTANE
Prima Max * 22,00 * dráma LEGENDY Z DOGTOWNU
AMC * 22,45 * akčný BOURNOVO ULTIMÁTUM
Film+ * 23,20 * dráma VOLAVKA 2

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat