Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

5.10.2017 * JOJ Cinema * 20,15 * Dom z piesku a hmly

JOJ Cinema - 20,15


Réžia: Vadim Perelman
Predloha: Andre Dubus III
Scenár: Vadim Perelman
Hudba : James Horner
Hrajú: Jennifer Connelly, Ben Kingsley, Ron Eldard, Kim Dickens


Mladá Kathy Nicol sa pokúša nájsť nový zmysel života potom, ako sa jej podarilo dostať sa z bludného kruhu závislosti na alkohole. Kvôli súhre viacerých faktorov ju vysťahujú z jej domu na pobreží, ktorý pre ňu predstavoval poslednú životnú istotu. Dom má byť predaný v dražbe hlboko pod cenu, čo predstavuje životnú príležitosť pre iránskeho imigranta Behraniho. Bývalý plukovník iránskeho letectva síce odchádza z domu každé ráno bezchybne oblečený, v skutočnosti však v tajnosti tvrdo manuálne pracuje aby manželke a synovi zaistil aspoň zlomok z ich bývalej vysokej životnej úrovne. Obaja protivníci, ktorých rozdeľujú hlboké názorové i kultúrne rozdiely spolu zvedú neľútostný súboj o stavbu, ktorá pre nich predstavuje naplnenie ich sna. V ich tragickom zápolení sa však ani jeden nemôže stať úplným víťazom.


"... Ked som prvykrat videla tento film, myslela som si, ze uz nikdy nic lepsie neuvidim.   ... " larelay na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

ČESKOSLOVENSKO HD * 20,00 * komédia NIKDO NIC NEVÍ
FILMBOX PREMIUM * 21,00 * scifi 12 OPÍC
CINEMAX * 21,55 * dráma GIA
CS FILM * 22,00 * dráma PROČ?
ČT2 * 22,30 * dráma NICKYHO RODINA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat