Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

4.10.2017 * Jednotka * 20,25 * Nezmieriteľní

Jednotka - 20,25


Réžia: Clint Eastwood
Predloha: -
Scenár: David Webb Peoples
Hudba : Lennie Niehaus
Hrajú: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman, Richard Harris


Nemilosrdne realistický pohľad na americký Západ zobrazuje bývalého pištoľníka a lupiča Munnyho vyrovnať sa s minulosťou. Už jedenásť rokov mlčia jeho pištole a opotrebovaný muž sa snaží starať sa čo najlepšie o svoje deti a farmu na kansaskej prérii. Jedného dňa je v blízkom mestečku porezaná jedna z prostitútok. Páchatelia sú dvaja kovboji, ktorí sú miestnym šerifom symbolicky "odsúdení" na zaplatenie pokuty v podobe siedmich koní. Ostatné dievčatá sa však zložia na vypísanie odmeny za likvidáciu oboch kovbojov. Značná suma donúti Schofield Kida, aby vyhľadal Munnyho a požiadal ho o spoluprácu. Starý pištoľník súhlasí pod podmienkou, že sa podarí získať aj jeho bývalého partnera Neda Logana. Aj ten odložil svoju zbraň už pred rokmi a žije s jednou Indiánkou na malej farme. Ponúkaná suma presvedčí aj jeho. Šerif sa snaží odradiť zostarnutých pištoľníkov od ich zámeru. Novinár Beauchamp, ktorý zbiera materiál o živote na Západe, má nečakanú príležitosť stretnúť sa s legendárnymi strelcami tvárou v tvár.


"... Eastwoodova rozlúčka so žánrom, ktorú človek docení až časom. Demýtizácia Divokého západu dotiahnutá do dokonalosti.   ... " Cervenak na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CINEMAX * 20,00 * akčný STRÁŽCOVIA
FILMBOX PLUS * 21,00 * akčný PREPADOVKA
ČT1 * 21,00 * krimi COLUMBO: KÚZELNÉ ALIBI
CS FILM * 22,00 * komédia NEBE A DUDY
CINEMAX2 * 22,15 * krimi OBČAN X 
PLUS * 22,35 * dráma CHLAPCI NEPLAČÚ
FILMBOX PREMIUM * 22,35 * thriller  MUŽ V TIENI
FILM+ * 23,35 * akčný IP MAN: ZRODENIE MAJSTRA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat