Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.10.2017 * Jednotka * 22,05 * Únos


Únos

(2017)
Jednotka - 22,05


Réžia: Mariana Čengelová-Solčanská
Predloha: -
Scenár: Mariana Čengelová-Solčanská
Hudba : Vladimír Martinka
Hrajú: Rebeka Poláková, Milan Mikulčík, Maroš Kramár, Ingrid Timková, Milan Ondrík, Daniel Heriban, Ján Greššo, Tomáš Hanák, Dávid Hartl, Vladislav Plevčík, Juraj Hrčka, Eva Pavlíková, Gabriela Dolná, Katarína Kolajová, Marko Igonda, Andrej Kováč, Kristína Farkašová


Politický thriller inšpirovaný skutočnými udalosťami, únosom prezidentovho syna a podozrivým prepojením medzi zločinom, mafiou, tajnou políciou a mocou v polovici deväťdesiatych rokov minulého storočia. Príbeh sa začína v momente, keď novinárka Marta nájde pred domom v igelitke zakrvavenú hlavu svojho brata. V tej chvíli ešte netuší, že tento zločin je iba kúskom roztrieštenej skladačky, ktorej súčasťou sú aj najvyšší predstavitelia štátnej moci. Rozhodne sa hľadať pravdu na vlastnú päsť a nechtiac sa ocitne uprostred obludného kruhu násilia. Mafiánske praktiky, tajné služby a politika vedú k smrti nevinných. Na nakrúcaní jednej z mimoriadne náročných scén, počas ktorej horel dvadsaťpäťročný chlapec v BMW na Karloveskej ceste pri reštaurácii Riviéra, sa zúčastnila aj pani Anna Remiášová.

"... Spoločensky znepokojivé. Výborný scénar. ... " CAR0DEJ na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA * 20,00 * dobrodružný BATMAN ZAČÍNA
PRIMA COOL * 20,00 * akčný SMRTONOSNÁ PASCA
ČT2 * 20,00 * akčný PROFESIONÁL
JOJ * 20,35 * scifi ANT MAN
HBO * 21,20 * dráma SPOJENCI
DVOJKA * 21,55 * dráma ARIZONSKÝ SEN
AMC * 22,00 * thriller VŠEMOCNÝ
ČT1 * 22,10 * krimi NA KOLEJÍCH ČEKÁ VRAH

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat